29 Ağustos 2015 Cumartesi

Beet Parti,Beet Parti oyunu,Minika Go Oyunları,Oyun

Beet Parti,Beet Parti oyunu,Minika Go Oyunları,Oyun

Sarı masa,Sarı masa oyunu,Minika Go Oyunları,Oyun

Sarı masa,Sarı masa oyunu,Minika Go Oyunları,Oyun

Drakers,Drakers oyunu,Minika Go Oyunları,Oyun

Drakers,Drakers oyunu,Minika Go Oyunları,Oyun

Drakers,Drakers oyunu oyna,Drakers oyunları,Minika Go çizgi film kanalından araba yarış oyunlarını seven siz çocuklar için harika bir çizgi film geliyor.Fırtına gibi esecek Drakers çizgi dizisi iki arkadaşın yarış maceralarını konu alıyor.Katıldukları yarışlarda yarış pistini dumana boğan bu iki arkadaşın heyecan dolu yarışlarını sizin için bilgisayar oyunu olarak sunuyoruz.Formula yarış takımında size verilen yarış arabası ile kontrol sende Yarış için tüm hazırlıklar tamam. Yarışçınız formula 1 arabasına biniyor ve kontrolü sizin sihirli parmaklarınıza bırakıyor. Geri sayım başladıktan sonra uygun zaman gelince gaza bas ve azılı rakiplerini geçerek yarışı birinci bitir. Kontrol için yön tuşlarını kullanabilirsin. İyi oyunlar..


27 Ağustos 2015 Perşembe

Maşa ile Koca Ayı,Maşa ile Koca Ayı oyunu,Çizgi Film izle,Oyun

Oyun Maşa ile Koca Ayı izle ,Maşa ile Koca Ayı türkçe izle,Maşa ile Koca Ayı yeni bölüm izle Maşa ile Koca Ayı izle,Maşa ile Koca Ayı türkçe izle,Maşa ile Koca Ayı yeni bölüm izle,Tv8 ekranlarında türkçe izleme imkanı olan Maşa ile Koca Ayı yepyeni maceraları ile yeni dönemde sizlerle.Maşa ile Koca Ayı oyunları Maşa ile Koca Ayı oyunu oyna

14 Ağustos 2015 Cuma

Uzaylı Maymunlar,Uzaylı Maymunlar oyunu,Minika Go Oyunları,Oyun

Uzaylı Maymunlar,Uzaylı Maymunlar oyunu,Minika Go Oyunları,Oyun

Uzaylı Maymunlar oyunları, uzaylı Maymunlar Oyunu Oyna, Minika Go Uzaylı Maymunlar izleyenleri kahkahalara boğan bir çizgi film olmuş izleyince sizler de bunu göreceksiniz., Minika Go Uzaylı Maymunlar İzle, Uzaylı Maymunlar Oyunu , Uzaylı Maymunlar, Uzaylı Maymunlar İzle,      tuşları ile oynanır.

Aydamaya 1. Bölüm İzle,Aydamaya 1. Bölüm İzle oyunu,Çizgi Film izle,Oyun

Aydamaya 1. Bölüm İzle,Aydamaya 1. Bölüm İzle oyunu,Çizgi Film izle,Oyun

Aydamaya 1. Bölüm, Aydamaya İzle, Aydamaya, Aydamaya İzle, Aydamaya Oyunu, Aydamaya Oyunları, Aydamaya Oyunu Oyna, Planet Çocuk Aydamaya, Aydamaya Planet Çocuk Yeni Çizgi Filmi Sizlerle bakalım bu ilk bölümde nasıl bir macera sizleri bekliyor? 


9 Ağustos 2015 Pazar

Harika Kanatlar Oyna,Harika Kanatlar Oyna oyunu,TRT Çocuk Oyunları,Oyun

Harika Kanatlar Oyna,Harika Kanatlar Oyna oyunu,TRT Çocuk Oyunları,Oyun

Harika Kanatlar Oyunu Oyna,harika kanatlar oyunları,Her doğum günü, Jett ve arkadaşları süper harika kanatlar Dizzy, Jerome ve Donnie birlikte farklı ülkeyi keşfetmek ve yeni kültürlerin çeşitliliğini öğrenmek için uçuyorlar.Jett ile tanışmaya hazır mısın? Jett çok hızlı,yardımına ihtiyacı olan çocuklara paketleri teslim eder, dünyada seyahat etmeyi seviyor sevimli jet uçağı! Her doğum günü, Jett farklı ülkelerde yaşayan çocuklara hediye götürür,jetti yeni arkadaşlar karşılar ve yeni kültürlerin çeşitliliğini öğrenir. dünya çocuklarının yardımına koşan harika kanatlar hem uçak hem de uçak robot olabiliyor,harika kanatlar ile dünyanın farklı dillerini ve kültürlerini öğreneceksiniz.Harika kanatlar ile uçmaya hazır mısın?İşte TRT Çocuk kanalının yeni çizgi filmi harika kanatlar.Seni gökyüzünde uçuracak kırmızı uçağı çok seveceksin.Harika uçak aynı zamanda roboto dönüşebiliyor.Robot uçak harika kanatlar oyunu     tuşları ile oynanır. iyi oyunlar harika kanatlar 


8 Ağustos 2015 Cumartesi

Aydamaya,Aydamaya oyunu,Planet Çocuk Oyunları,Oyun

Aydamaya,Aydamaya oyunu,Planet Çocuk Oyunları,Oyun

Mayakon ve Diyarya, güneş sisteminin dışında bir sistem içerisinde yer alan iki gezegendir. Diyarya,canlıların yaşaması için gerekli olan herşeyin varolduğu bir gezegendir. Mayakon halkı için çok önemlidir ve bir gün Mayakon gezegenindeki varlıkların son olması durumunda Diyarya ya gideceklerdir.



Aydamaya Mayakon gezegeninde yaşayan bir genç kızdır. Mayakon takvimine göre ikinci mevsim döneminin en başarılı kızı olduğu için Büyük Bilge tarafından ödüllendirilir. Ödülü de Diyarya gezegenine seyahat etmektir.



Mayakon da çocuklar kapsüllerden doğar. Herkes kardeştir. Büyük Bilge, Mayakon gezegenindeki herkesin babasıdır. Her şeyi O bilir. Araştırır. Öğrenir ve öğretir.



Aydamaya nın karakteri ütopik olacak kadar iyidir ve hiç değişmez. Sevgi doludur. Saftır. Asla kötülük düşünmez. Aşırı duyguludur. Ya çok mutludur ya da travmatik derecede üzgün. Coşkulu yaşar her şeyi. Asla yalan söylemez. Hatta o kadar doğrucudur ki bu zaman zaman başına iş açar. Kendini beğenmiş ve kibirli olmadığı gibi kıskanç da değildir.



Aydamaya Mayakon kızı olduğu için iki dakikalığına ortadan kaybolabilir. Nesneleri hareket ettirebilir. Bir canlıya dokunduğunda her şeyi hissedebilir. Empati kurabilir. Canlıların mekan değiştirmesini sağlayabilir. Zamanı durdurabilir.



Aydamaya, Diyarya ya gitmek için uzay kapsülüne biner ve Büyük Bilge nin laboratuarından fırlatılır. İşler yolunda gitmez ve Diyarya ya gitmek yerine Dünya ya düşer kapsül. Aydamaya nın insanlarla macerası da böylece başlar.



Odasının balkonunda uzay kapsülü görerek şaşkınlığa düşen ve ilk defa bir uzaylı ile karşılaşan Ada ne yapacağını bilemez. Aydamaya çok güzeldir ve yardıma ihtiyacı vardır. Ada da O na yardım etmeye karar verir. Biri Mayakonlu biri dünyalı iki genç kızın dostluğu böylece başlar.



Ada, Aydamaya'yı dünyada gizleyebilecek mi? Bu iki dostun gizemli maceraları izleyicilere keyifli anlar yaşatacak...

Ben 10 Tüm Uzaylıları Yok Et,Ben 10 Tüm Uzaylıları Yok Et oyunu,Cartoon Network Oyunları,Oyun

Ben 10 Tüm Uzaylıları Yok Et,Ben 10 Tüm Uzaylıları Yok Et oyunu,Cartoon Network Oyunları,Oyun

Ben 10 Tüm Uzaylıları Yok Et oyunu oyna,Ben 10 Tüm Uzaylıları Yok Et oyunları,Ben 10 Omniverse, ben 10 çizgi film serisinin yeni sezonuna verilen isim ve Ben 10 Omniverse macera isimli oyunda yine ben 10 karakterleri ile amansız bir mücadele içine gireceksiniz. Oyunun yüklenme işlemi bittikten sonra tek kişilik ya da iki kişilik seçeneğini belirleyin ve karakterinizi oluşturun. Oyunu tek kişilik oynarken kontroller yön ve Z,X,C tuşlarıdır. Diğer oyuncu tuşları ise Q,W,E ve S tuşlarıdır.


Tel Ali Jue Karşı,Tel Ali Jue Karşı oyunu,TRT Çocuk Oyunları,Oyun

Tel Ali Jue Karşı,Tel Ali Jue Karşı oyunu,TRT Çocuk Oyunları,Oyun

Tel Ali Jue Karşı Oyunu oyna,Tel Ali Jue Karşı Oyunları,TRT Çocuk kanalı ile tekrar hayat bulan büyük küçük herkesin ilk çizdiği çizgi resim kahramanıTel Ali.Tel Ali aynı zamanda hayatımızında bir parçası ondan kopamıyoruz,Tel Ali şimdide teknolojıye ayak uydurmuş bilgisayar oyunlarının yıldızı bir numarası olmuş.BizimTel Ali japonların Juesine karşı,acaba kim kazanacak?Hadi o zaman oyun başlasın.Tel Ali oyunu iki kişilik de oynanabilir.1. karakteri AWSD -U_I_O_J_K_L tuşları,2.karakteri yön tuşları 1-2-3-4-5-6 ile kontrol edeceksiniz.Tel Ali Jue Karşı Oyunu  


Prensi Kurtar,Prensi Kurtar oyunu,Bilgi ve Beceri Oyunları,Oyun

Prensi Kurtar,Prensi Kurtar oyunu,Bilgi ve Beceri Oyunları,Oyun

Prensi Kurtar oyunu oyna,Prensi kaçırılan prenses çılgına döner.Onu kurtarmak için her şeyi göze almıştır.Önüne çıkan bütün engelleri aşması için ona yardımcı olman gerek.Bu engelleri aşmak için biraz düşünüp gizemleri çözmen gerek.Prensi Kurtar oyunu      tuşları ile oynanır. 


Scooby doo Tuzak 4 Kayıp Tapınak,Scooby doo Tuzak 4 Kayıp Tapınak oyunu,Planet Çocuk Oyunları,Oyun

Scooby doo Tuzak 4 Kayıp Tapınak,Scooby doo Tuzak 4 Kayıp Tapınak oyunu,Planet Çocuk Oyunları,Oyun

Scooby doo Tuzak 4 Kayıp Tapınak Oyunu oyna,Scooby doo Tuzak 4 Kayıp Tapınak Oyunları,Scooby doo ve gizem avcıları kafalarını biraz dinlemek için tatile gitmeye karar verirler.Scooby doo gizem avcılarının tatilde başına gelmedik kalmaz.En korkuncu ise Scooby doo Tuzak 4 oyununda hayalet dolu bir tapınakda sıkışıp kalmalarıdır.Scooby doo ve arkadaşlarını bu gizemden kurtarmak senin ellerinde.İpuçlarnı takip et Scooby doo arkadaşlarını tapınakdan kurtar.Scooby doo Tuzak 4 oyunu    tuşları ile oynanır. 


Samuray Jack,Samuray Jack oyunu,Cartoon Network Oyunları,Oyun

Samuray Jack,Samuray Jack oyunu,Cartoon Network Oyunları,Oyun

Samurai Jack oyunu oyna,Samuray Jack oyunları Amerikan yapımı dizi yapımcısı animatör Genndy Tartakovsky olup 4 Emmy ödülü kazanmıştır. Cartoon Network kanalında 2001-2004 tarihleri arasında yayınlanan Samuray Jack tanıtım sözleri şöyledir:"Uzun zaman önce, uzak bir ülkede ben Aku karanlığın şekil değiştiren efendisi, serbest bırakılmış korkunç bir şeytandım. Ama, sihirli bir kılıç kullanan, ahmak bir samuray savaşçısı önüme çıkıp bana karşı koymaya çalıştı. Son darbe vurulmadan önce, zamanda bir kapı açtım. Ve onu kötü ruhumun hakim olduğu geleceğe yolladım. Ve şimdi o ahmak geçmişe dönmenin ve geleceğin kendi olan Aku yu mahvetmenin yollarını arıyor."Samuray Jack şeytanın şatosuna doğru zorlu bir maceraya atılıyor onunla beraber savaşıp sizde bu maceranın kahramanı olun. Oyun yüklendikten sonra PLAY butonuyla oyuna başlayın, yön tuşlarıyla Jacki yönlendirin SPACE tuşuyla düşmanlarınıza saldırın.Samuray Jack oyunu    tuşları ile oynanır. 


5 Ağustos 2015 Çarşamba

Lolirock 1.Bölüm Türkçe İzle,Lolirock 1.Bölüm Türkçe İzle oyunu,Çizgi Film izle,Oyun

Lolirock 1.Bölüm Türkçe İzle,Lolirock 1.Bölüm Türkçe İzle oyunu,Çizgi Film izle,Oyun

Lolirock 1.Bölüm Türkçe İzle lolirock yeni bölümünün adı bir prensesi bulmak.Bu bölümde prenses iris ilk defa sihir yapmayı öğrenir.Bakalım yeni güçlerini öğrenen prenses bu duruma nasıl alışacak?..


Rafadan Tayfa Oyunları 4 Kamil,Rafadan Tayfa Oyunları 4 Kamil oyunu,TRT Çocuk Oyunları,Oyun

Rafadan Tayfa Oyunları 4 Kamil,Rafadan Tayfa Oyunları 4 Kamil oyunu,TRT Çocuk Oyunları,Oyun

Rafadan Tayfa Oyunları 4 Kamil,Rafadan Tayfa oyunu oyna,Rafadan Tayfa takımında tanıma zamanı Rafadan Tayfa Kamil de.Rafadan Tayfa Kamil her şeye çok çabuk inanan,aynı zamanda çok komik bir çocuk.Rafadan Tayfa Kamil bütün arkadaşlarını sevse de en çok Rafadan Tayfa Hayri ile çatışır ve Rafadan Tayfa Hayriyi çok sever.Rafadan Tayfa oyunları 4 oyunu pijamalı çocuk 4 oyununu Rafadan Tayfa Kamil ile oynayacağız.Rafadan Tayfa oyunları 4     tuşları ile oynanır. 


4 Ağustos 2015 Salı

Harika Kanatlar Uçuş Akademisi ,Harika Kanatlar Uçuş Akademisi oyunu,TRT Çocuk Oyunları,Oyun

Harika Kanatlar Uçuş Akademisi ,Harika Kanatlar Uçuş Akademisi oyunu,TRT Çocuk Oyunları,Oyun

Harika Kanatlar Oyunu Oyna,Harika Kanatlar Oyunları,Harika Kanatlar TRT Çocuk ekranlarında siz çocuklar ile buluştu ve çok sevildi.Harika Kanatlar oyunları yardımsever uçaklar Harika Kanatlar tanımak ister misin?Harika Kanatlar takımının şef lideri kırmızı uçak adı Jet,Hemen yanında uçan sarı kanat uçak ise Doni.Harika Kanatlar oyunu ekrana gelince istediğin hava durumunu seç iyi.kötü ya da çok kötü.Harika Kanatlar beyaz uçak ile gökyüzünde uçmanın keyfini çıkar.


1 Ağustos 2015 Cumartesi

Mia ve Ben Sinette,Mia ve Ben Sinette oyunu,Planet Çocuk Oyunları,Oyun

Mia ve Ben Sinette,Mia ve Ben Sinette oyunu,Planet Çocuk Oyunları,Oyun

Mia ve Ben Sinette tek boynuz atı daha yakından tanımk ister misiniz?Sinette tekboynuz atının nasıl özellikleri var?Hadi onu daha yakından tanıyalım,onu en güzel şekilde süsleyip güzel vakit geçirelim.